A Zetastudio 2001-ben alakult. Fő profilunk lakások, házak, irodák, üzlethelyiségek, vendéglátóipari létesítmények, közösségi terek és egyéb enteriőrök formálása, belsőépítészeti tervezése. A három állandó- a tervezésben és kivitelezésben jártas- munkatársunk mellett, szükség esetén építész, statikusmérnök, épületgépész, tájépítész, elektromos és egyéb szakági tervező bevonásával is megrendelőink segítségére állunk. Igény esetén a kivitelezési szakmunkákat régi, jól bevált, kipróbált alvállalkozóink végzik, akik rendkívül termelékenyen, költséghatékonyan és jó minőségben dolgoznak.

Tapasztalataink azt bizonyítják, hogy egyre nő azoknak a száma, akik úgy gondolják, hogy otthonuk, munkahelyük kialakításában szakember segítségét veszik igénybe. Nem mindenki tudja megfogalmazni igényeit, vagy éppen ellenkezőleg, nagyon határozott elképzelései vannak, de nem tudja, hogyan valósítsa meg őket. A beruházás költségei csökkenthetők, a tervezési díj sokszorosan megtérül, és nem utolsó sorban nem kell az „ezt nem így gondoltam” helyzetekkel nap mint nap szembetalálkozni, ha olyan szakembereket bíznak meg a tervezéssel illetve a kivitelezéssel, akik megfelelő tudással, tapasztalattal és kapcsolatokkal rendelkeznek. A skiccek, rajzok, számítógépes látványtervek könnyebbé teszik a megbízó számára, hogy elképzelje a leendő enteriőrt, a mesterek pedig a részletesen kidolgozott kiviteli tervekből dolgoznak. A még csak papíron megvalósult tervek módosíthatók, a költségvetés jobban beosztható, amely sok fölösleges kiadástól, bosszúságtól kímélhet meg mindenkit.

A belsőépítészet összetett alkalmazott művészet, de célunk egyszerű: enteriőröket teremteni. Olyan egyénre szabott és logikus élettereket, amelyekben -a funkció és a forma egyensúlya mellett- a harmonikusan látványos részletek teszik teljessé és széppé azt. Bármilyen életteret csak akkor lehet jól használni, ha berendezése testreszabott, a benne tartózkodó életmódjának, elvárásának, ízlésének megfelelő, nehéz onnan elmenni, de jó oda újra visszatérni. Kevés annál nagyobb öröm van, mint amikor a megbízó elégedetten közli: pontosan ilyenre vágytam!

Szeretnénk, ha egyre többen nem csak lakásban, hanem otthonban élnének, olyan otthonban, amilyet megálmodtak.

A Zetastudio ehhez kínál segítséget.

Knapcsek Zoltán
vezető tervező